Saturday, January 8, 2011

.Style Ur Hijab.





Assalammualaikum
teeeheee~
ok
senyum sikit
gadis-gadis
for entry kali ni
nak hebahkan
ke hebohkan ek?
mana-mana la
ada 1 competion or contest
for the girls
who love to wear HIJAB
what is HIJAB?
korang leh g tanya mr.google
dia pakar dlm bidang pencarian
huhu
ok
syarat2 nak check-in dlm contest ni

1.buat satu post about this contest (mirip-mirip entry saya kali ni)
masukkan gambar kat atas tu bersama link die skali

2.paparkan poster contest kt ats tu sebagai salah satu gadget kt blog korang
poster tu korang boleh nak kecikkan atau besarkan

3.then,letak picture korang sedang memperagakan hijab dalam pelbagai style
(part ni mesti korang dah start bayangkan pic y nak letak kan?..ahha)

4.seterusnya,bolehla tag seberapa banyak sahabat2 korang (2-3 org pun boleh)
bercinta biar satu berkawan biar beribu [ok..tiba-tiba]

5.dah siap dengan post tersebut sila beritahu ke
pada organizer
(bisik kat COMMENT box dia)

6. Tarikh lahir..eh bukan..tarikh tutup pada 11.1.11
(chanteq lak num ni..hehehe)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ok
.ni picture saya.

kawan-kawan saya






sekian.terima kasih.

xoxox

1 comment:

  1. as'salam

    thanks for joining ! wish u luck then ^^

    ReplyDelete