Monday, May 24, 2010

unpredictable!

Assalammualaikum semua.
hari ini.pagi isnin.
kalau orang yang bekerja..
dorang selalu cakap monday blues
hahaha.
so untuk saya yang tak bekerja ni?
ok.
proceed ke cerita yang sebenar.
semalam.
my family and i came to batu pahat to visit my sister in mrsm.
we having our time together by eating and just shopping in a shopping mall there.
then.
i got one bag from my mum.trimas ibu..;)
after that.
we send her back to the hostel.
tiba-tiba.
nenek call ibu and told us that our moyang passed away at 3 pm.
then ayah try to speed up sebab taknak sampai lambat ke majlis pengebumian tu.
nasib baik saya memakai tudung putih.
after semuanya dah selesai.
suddenly i saw nureen's parents and her sister.
OMG.
kecik je dunia ni.
ok2.sini saya cerita pasal nureen skit.
die kawan saya since we're in form1.
but kitaorang start rapat since form 4.
and masa form 5,we shared our table study together.
nice kan bila dapat tahu kawan yang sama2 blaja dgn kita tu rupanya saudara kita.
ok.sangat teruja.hahahah
happy sangat taw.
tapi sekarang susah sikit nak contact nureen coz die kerja kat singapore.
and really hope she's fine and in good safety.
ok.
adios.

No comments:

Post a Comment